U Innercare želimo da budete potpuno zadovoljni kupovinom. Zato nudimo fleksibilnu politiku vraćanja za sve naše proizvode. Prihvatamo povraćaj novih, nenošenih i neopranih proizvoda u roku od 14 dana od datuma isporuke. Proizvodi moraju biti vraćeni sa svim priloženim originalnim oznakama. U originalnom pakovanju, ako je primenljivo i sa fiskalnim računom.

Povrat Robe i Novca:

U skladu sa zakonom imate pravo do odustane od ugovora o kupoprodaji robe preko Veb-sajta. Bez obaveze navođenja razloga zbog kojeg odustajete.  Roku za odustanak je 14 dana od dana kada je roba dostavljena Vama, odnosno trećem licu koje ste odredili kao primaoca.

Ukoliko želite da odustanete od ugovora o kupoprodaji robe preko Veb-sajta. Možete to da učinite elektronskim putem i to popunjavanjem izjave koju možete naći ovde. Nakon što je popunite, skeniranu izjavu pošaljite na naš email innercare.rs@gmail.com.

Izjava o odustanku od ugovora proizvodi pravno dejstvo od dana kada je poslata Innercaru i smatra se blagovremenom ako je poslata u roku od 14 dana od dana kada je roba dostavljena Vama, odnosno trećem licu koje ste odredili kao primaoca.

U slučaju da odustanete od ugovora vi snosite troškove povrat robe. Takodje dužni ste da u roku od 14 dana od dana odustajanja od ugovora vratite kupljenu robu.

Innercare je dužan da bez odlaganja, a najkasnije u roku od 14 dana od dana kada je primio obrazac za odustanak od ugovora izvrši povraćaj uplata koje je primio za robu.

Kupovinom robe putem Veb-sajta dajete izričitu saglasnost da se povraćaj uplate izvrši na Vaš tekući račun.
Prilikom povraćaja robe kupac je u obavezi da priloži račun.

 

Donji Veš:

Nemate pravo da odustanete od ugovora u slučaju kupovine proizvoda iz robne grupe donji veš. Ukoliko je proizvod iz robne grupe donji veš otpakovan smatra se da je korišćen pa nemate pravo da odustanete od ugovora.

 

Pravo na zamenu robe:

Imate pravo da zahtevate zamenu kupljene, a nekorišćene robe u roku od 14 dana od dana kada je roba dostavljena Vama, odnosno trećem licu koje ste odredili kao primaoca.

U slučaju zamene proizvoda vi snosite troškove povrata i dostave proizvoda.

Ukoliko je osnov za reklamaciju naš propust – fizička karakteristika proizvoda (nedostatak, pogrešan proizvod, pogrešna dimenzija…) troškove slanja zamenskog artikla snosimo mi.

Innercare neće izvršiti zamenu u slučaju da je proizvod korišćen.

Nemate pravo na zamenu proizvoda iz robne grupe donji veš, koji nisu u originalnom pakovanju i koji su otpakovani. Ukoliko je proizvod iz robne grupe donji veš otpakovan smatra se da je korišćen pa nemate pravo na zamenu proizvoda.

Ukoliko je osnov za reklamaciju naš propust – fizička karakteristika proizvoda (nedostatak, pogrešan proizvod, pogrešna dimenzija…) troškove slanja zamenskog artikla snosimo mi.

 

Garancija:

Ukoliko je osnov za reklamaciju naš propust – fizička karakteristika proizvoda (nedostatak, pogrešan proizvod, pogrešna dimenzija…) troškove slanja zamenskog artikla snosimo mi.

Ukoliko je osnov za povrat robe da Vam se proizvod ne dopada ili ste se predomislili, sami snosite troškove povrata i ponovnog slanja zamenskog artikla.

Paket po prijemu obavezno otvoriti i proveriti da nije došlo do nekih oštećenja. U slučaju oštećenja, isto prijaviti kuriru kako bi se napravio zapisnik i u najkraćem mogućem roku nadoknadila šteta. Kurir je dužan da sačeka da proverite sadržaj paketa nakon što ste mu platili iznos otkupnine.

Razumemo da kupovina odeće preko interneta može biti izazovna i želimo da budete potpuno zadovoljni kupovinom. Ako imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica u vezi sa našom politikom vraćanja, ne ustručavajte se da nas kontaktirate. Ukoliko imate pitanja u vezi proizvoda ili kako odabrati veličinu, više informacija možete naći na našoj stranici najčešće postavjena pitanja ili nas pozvati na 060 6284 896. Tu smo da pomognemo!

 

 

TOP