fbpx

Šta je steznik?

Steznik je donji veš koji pomaže u stvaranju glatke siluete i oblikovanju vaše figure kako biste istakli vaše prirodne obline i to posebno kada nosite usku odeću. Ova vrsta osnovne odeće se često naziva „Spanx“, po jednom od najpopularnijih brendova dostupnih na tržištu.

 

Da li su Innercare steznici udobni za nošenje?

Zbog svoje kompresivne prirode, odeća za oblikovanje ima reputaciju da je neudobna, ali na sreću stvari su se poboljšale poslednjih godina zahvaljujući napretku u tehnologiji tkanina. Jedna stvar koja se nije promenila je uloga takvog donjeg veša, oni su dizajnirani da pomognu da vaša odeća bolje pristaje i povećaju vaše samopouzdanje, bilo da ih nosite svaki dan ili u posebnim prilikama.

 

Šta modernu odeću za oblikovanje čini udobnijom?

Tehnologije tkanina su transformisale steznike u laganu, prozračnu odeću koja uvlači, podiže i oblikuje figuru. Današnji steznici i korseti pomažu da se pričvrsti i ugura silueta bez ugrožavanja udobnosti, a bešavne završne obrade čine ih potpuno neprimetnim.

 

Od čega je napravljena odeća za oblikovanje?

Dve vrste tekstila dominiraju u industriji steznika, kombinacije elastana (spandeksa) i poliamida (najlona) rade zajedno kako bi obezbedile magični odnos između kompresije/kontrole i mekoće/udobnosti. Innercare nudi odeću za oblikovanje u nizu nivoa kompresije, od nežnog oblikovanja poput našeg atraktivnog steznika sa bretelama i sa grudnjakom do čvrstog oblikovanja poput Fajas steznika sa bretelama i Fajas tanga steznika.

 

Kako izabrati pravi steznik?

Prvo, shvatite sa čime ćete nositi komad. Da li će to biti pantalone ili haljina? Top sa rukavima ili kaiševima? Ako planirate da nosite donji veš za oblikovanje prvenstveno uz haljinu za zabavu, steznik haljina ili atraktivni tanga steznik su dobra opcija, posebno ako planirate da izađete na podijum za ples. Pružaju maksimalnu pokrivenost uz besprekornu kontrolu i omogućava vam da nosite grudnjak po vašem izboru. Osim toga, kaiševi sprečavaju da se odeća ikada otkotrlja niz torzo.

Želite da podstaknete pantalone koje prijanjaju za obline ili usku suknju? Predlažemo Vam steznik za stomak i struk, tanga steznik ili duboki steznik, oni pružaju laganu kontrolu stomaka i dovoljno su udobni i prozračni za svakodnevno nošenje.

Takođe možete pronaći opcije visokog struka poput steznik helanki, bodi odela ili dubokog steznika sa bretelama.

 

Kako bi savršen steznik trebao da stoji?

Kada je u pitanju besprekorno pristajanje znaćete da ste našli odgovarajući broj kada se osećate udobno, a da steznik ipak ima čvrstu kompresiju koja grli telo. Ako ne možete da dišete ili da se krećete slobodno, to vam ne odgovara. Ako ste između veličina, savetujemo da se odlučite za veću opciju.

 

Koliko treba da potrošim na odeću za oblikovanje?

Kada je u pitanju odeća za oblikovanje, nudimo Vam kvalitetne steznike i korsete po pristupačnim cenama. Od osnovnih modela poput steznika za stomak i struk, do elegantnih modela sa grudnjakom, fajasa i modela sa bretelama. Sve zavisi od vaših specifičnih potreba i budžeta.

TOP