fbpx

Isporuka:

Očekivani rok isporuke je od 1 do 3 radnih dana.

Ako se desi da je za određene artikle potrebno da čekate duže od navedenog roka, na vreme cemo Vas obavestiti o predvidjenom roku isporuke.

Naručene proizvode će na Vašu kućnu adresu doneti kurir.

Zamena:

Rok za zamenu proizvoda je 15 dana. U slučaju zamene kupac snosi troškove povrata i ponovnog slanja zamenskog artikla. Cena dostave zavisi od kurirske službe a ne Innercare doo kompanije.

Povrat novca:

Proizvod možete vratiti u roku od 15 dana. Vršimo povrat novca putem tekućeg računa. Proizvod koji vraćate mora biti nekorišćen i u originalnom pakovanju sa fiskalnim računom. Novac šaljemo tek po prijemu artikala koje vraćate i nakon uvida u iste. Troškove dostave za vraćen proizvod snosite Vi kao kupac, a cena dostave zavisi od kurirske službe.

Garancija:

Ukoliko je osnov za reklamaciju naš propust – fizička karakteristika proizvoda (nedostatak, pogrešan proizvod, pogrešna dimenzija…) troškove slanja zamenskog artikla snosimo mi.

Ukoliko je osnov za povrat da Vam se proizvod ne dopada ili ste se predomislili sami snosite troškove povrata i ponovnog slanja zamenskog artikla.

Paket po prijemu obavezno otvoriti i proveriti da nije došlo do nekih oštećenja. U slučaju oštećenja, isto prijaviti kuriru kako bi se napravio zapisnik i u najkraćem mogućem roku nadoknadila šteta. Kurir je dužan da sačeka da proverite sadržaj paketa nakon što ste mu platili iznos otkupnine.

TOP