fbpx

Isporuka

Očekivani rok isporuke je od 2 do 5 radnih dana.

Ako se desi da je za određene artikle potrebno da čekate duže od navedenog roka, na vreme cemo Vas obavestiti o predvidjenom roku isporuke.

Naručene proizvode će na Vašu kućnu adresu doneti kurir.

Garancija

Proizvod možete vratiti u roku od 15 dana (garancija na zadovoljstvo – raskid ugovora o kupovini na daljinu). Vršimo povrat novca putem tekućeg računa. Proizvod koji vraćate po osnovu raskida ugovora o kupovini na daljinu. Proizvod koji vraćate mora biti nekorišćen i u originalnom pakovanju uz potpisan obrazac o raskidu ugovora koji možete preuzeti OVDE.

Novac šaljemo tek po prijemu artikala koje vraćate i nakon uvida u iste.

Ukoliko je osnov za reklamaciju naš propust – fizička karakteristika proizvoda (nedostatak, pogrešan proizvod, pogrešna dimenzija…) troškove slanja zamenskog artikla snosimo mi.

Ukoliko je osnov za povrat da Vam se proizvod ne dopada ili ste se predomislili sami snosite troškove povrata i ponovnog slanja zamenskog artikla.

Paket po prijemu obavezno otvoriti I proveriti da nije došlo do nekih oštećenja. U slučaju oštećenja, isto prijaviti kuriru kako bi se napravio zapisnik I u najkraćem mogućem roku nadoknadila šteta. Kurir je dužan da sačeka da proverite sadržaj paketa nakon što ste mu platili iznos otkupnine.

TOP