Dobrodošli u Innercare prodavnicu vašu destinaciju za steznike, korsete i ostalu odeću za oblikovanje. Pristupanjem ili korišćenjem naše veb stranice, saglasni ste na uslovi korišćenja koji regulišu vaše korišćenje naše veb stranice i proizvoda i usluga koje nudimo.

Isporuka:

Očekivani rok isporuke je od 1 do 3 radnih dana.
U Slučaju da Vam steznik nije stigao u navedenom roku, kontaktirajte nas putem email adrese innercare.rs@gmail.com ili telefonom na 060 628 48 96.

Naručene proizvode će na Vašu kućnu adresu doneti kurir.

Zamena:

Rok za zamenu proizvoda je 14 dana od dana prijema iste. U slučaju zamene kupac snosi troškove povrata i ponovnog slanja zamenskog artikla. Cena dostave zavisi od kurirske službe a ne od Innercare doo kompanije.

Povrat novca:

Proizvod možete vratiti u roku od 14 dana. Vršimo povrat novca putem tekućeg računa. Proizvod koji vraćate mora biti nekorišćen i u originalnom pakovanju sa fiskalnim računom. Novac šaljemo tek po prijemu artikala koje vraćate i nakon uvida u iste. Troškove dostave za vraćen proizvod snosite Vi kao kupac, a cena dostave zavisi od kurirske službe.

Ovo su uslovi korišćenja za povrat robe i novca, više informacija možete pronaći na našoj stranici Povrat Robe.

Garancija:

Ukoliko je osnov za reklamaciju naš propust – fizička karakteristika proizvoda (nedostatak, pogrešan proizvod, pogrešna dimenzija…) troškove slanja zamenskog artikla snosimo mi.

Ukoliko je osnov za povrat da Vam se proizvod ne dopada ili ste se predomislili sami snosite troškove povrata i ponovnog slanja zamenskog artikla. Za više informacija i pomoć pri odabiru proizvoda možete naći na stranici FAQ – Najčešće postavjena pitanja ili nas pozvati telefonom.

Paket po prijemu obavezno otvoriti i proveriti da nije došlo do nekih oštećenja. U slučaju oštećenja, isto prijaviti kuriru kako bi se napravio zapisnik i u najkraćem mogućem roku nadoknadila šteta. Kurir je dužan da sačeka da proverite sadržaj paketa nakon što ste mu platili iznos otkupnine.

Uslovi i odredbe:

Regulišu vaš pristup i korišćenje veb stranice Innercare, uključujući bilo koji sadržaj, funkcionalnost i usluge koje se nude na ili preko veb stranice, bilo da ste gost ili registrovani korisnik.

Pristupanjem ili korišćenjem veb stranice, izjavljujete i garantujete da imate najmanje 18 godina i da niste prethodno suspendovani ili uklonjeni sa veb lokacije.

Informacije o proizvodu: Iako ulažemo sve napore da osiguramo da naši proizvodi budu što preciznije opisani na našoj veb stranici, u retkim slučajevim može doći do greške u opisu, ceni ili dostupnosti proizvoda.

Intelektualna svojina: Sav sadržaj dostupan na veb lokaciji, uključujući ali ne ograničavajući se na tekst, grafiku, logotipe, slike i softver, vlasništvo je Innercare ili njegovih davalaca licence i zaštićen je autorskim pravima, žigom i drugim zakonima o intelektualnoj svojini.

Ovo su opšti uslovi korišćenja naše online prodavnice steznika i odeće za oblikovanje tela. Za više informacija, kontaktirajte nas putem email-a ili telefonom

TOP